By - principal principal

Boardevaluaties en boardroomdynamiek & Board software | The boardroom

De New York Stock Exchange eist dat een besturen met alle beursgenoteerde ondernemingen “minstens eenmaal per jaar beslist zelfevaluatie uitvoeren om vast te koppeltjes of het comités en haar commissies effectief functioneren. ” één Het doel van dit oefening zijn ervoor bij zorgen dat besturen word bemand plus geleid met gepaste manier; dat bestuurders, individueel plus collectief, effectief zijn in het nakomen van hun verplichtingen; en dat daar betrouwbare processen zijn vanwege aan iDeals de basisvereisten bij voldoen met gebieden bijvoorbeeld strategie, risicobeheer, financiële rapportage, prestatiemeting, compensatie en opvolgingsplanning. Onderzoeksgegevens suggereren dat, hoewel veel directeuren tevreden is met de taak dat zij en hun medebestuursleden vervullen, het boardevaluaties en de evenement van het directiekamer langs verschillende belangrijke dimensies bij kort schieten. Volgens beslist onderzoek van The Miles Group en het Rock Centre for Corporate Governance aan het Stanford University, beoordelen bestuurders hun board een 4 op een schaal betreffende 1 zelfs 5 bij termen van effectiviteit (waarbij 5 “extreem effectief” ben en één “niet met allemaal effectief “). De overgrote meerderheid (89%) gelooft dat hen board betreffende de vaardigheden en ervaring beschikt deze nodig zijn om toezicht te houden met hun bedrijf.

boardroom

Helaas drukken respondenten tegelijk significante negatieve gevoelens uit. Bestuursevaluaties lijken niet effectief op individueel niveau. Alleen de helft (55%) betreffende de bedrijven die bestuursevaluaties uitvoeren, beoordeelt individuele bestuurders en alleen een derde (36%) ben van mening dat hun bedrijf een prestaties van individuele bestuurders zeer goed moet beoordelen. Meer aandacht aan individuele beoordeling is dezelfde noodzakelijke stap om de prestaties met de groep geaggregeerd te waarborgen. Bestuurders hebben tevens slechts dezelfde bescheiden tevredenheid over een dynamiek van de directiekamer. Slechts tweederde (64%) van de bestuurders is ervan overtuigd dat hun bestuur open bepaling voor nieuwe standpunten; echter de helft is ervan overtuigd dat hun bord de vaardigheden van allemaal bestuursleden benut; en slechter geworden dan het helft (46% procent) ben ervan overtuigd dat hen bord afwijkende meningen tolereert. Zesenveertig procent is met mening datgene een percentage van een bestuurders een te grote invloed bezit op beslissingen van het raad met bestuur (een dynamiek die “een bestuur binnen beslist raad” werd genoemd). Het typische directeur is van mening datgene ten minste één collegadirecteur uit hen bestuur dienen worden verwijderd omdat die persoon niet effectief zijn. Dit bestaan verontrustende statistieken die suggereren dat veel bedrijven genkele raadsevaluaties gebruiken om de bijdrage betreffende hun leden te optimaliseren. Bestuursevaluaties instellen doorgaans aan een beoordeling van bestuursstructuren en -processen en word vaak uitgevoerd door een general counsel of externe juridisch medewerker. Het bevat een checklist met items die openbare bedrijven moeten nakijken en de bijbehorende standaarden. De onderzoekt zoals of de bedrijf is comités bij de juiste manier heeft gestructureerd; ofwel het bedrijf voldoet bij de governance-vereisten van Sarbanes Oxley, Dodd Frank en andere statelijke en regulerende statuten; plus of u bedrijf zichzelf houdt bij een reeks processen deze in overeenstemming zijn aan de kwasi beste praktijken die door bestuursorganen en bepaalde groepen van aandeelhouders worden bepleit. Het moeilijkere maar eveneens meer waardevormende deel betreffende het evaluatieproces van het raad ben om het bijdrage met individuele bestuurders en het interpersoonlijke plus groepsdynamiek met bestuursleden bij beoordelen. Zoals de bovenstaande gegevens aangeven, wordt deze oefening regelmatig niet met een rigoureuze manier uitgevoerd en boven veel diensten is dat helemaal weggelaten, zodat bestuurders kunnen doorgaan met het echte taak van ‘bestuurslid zijn’. Die houding ben een vergissing. Hoewel u moeilijker plus tijdrovender ben, biedt het beoordeling betreffende individuele leden en interpersoonlijke dynamieken het grootste mogelijkheid tot verbetering door een rollen, de bijdrage en de effectiviteit van allemaal bestuurslid bij onderzoeken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.
*
*

ABOUT US

Maharaja Indrajeetsingh College of Nursing is to prepare qualified professional nurses in order to meet the demands of nurses at Local, State, National & International level while assuming responsibility in promoting, preventing, and curative care of the people.

VISIT US AT

 

Visit us at

www.MaharajaNursing.com
Email us at

info@maharajanursing.com

 

CONTACT US AT
 

Maharaja Indrajeet Singh College Of Nursing
Sailana City Rd

Sailana

Dist. Ratlam (M.P.)

 

Copyright © All Rights Reserved

   

Designed by Reallyyours.com